Chcete dostávat to nejzajímavější z firemního světa a světa HR?

Pravidelný magazín 

Zprávy z kanclu #1

První Zprávy z kanclu #1 jsou venku! #zpravyzkanclu 
Chcete také dostávat pravidelné informace o novinkách, důležitých tématech a trendech? Sledujeme za vás firemní svět a přinášíme to důležité na jednom místě.
 

Nový rok ve znamení týmového ducha

S příchodem nového roku si velká část z nás dává předsevzetí s cílem větší spokojenosti v práci i v osobním životě. Stále kulminující pandemie nám ale nepřeje a řízení týmu na dálku je noční můrou nejednoho manažera. Proto v MgC Group připravujeme na rok 2022 řadu školení i užitečných informací pro každého, kdo se chce ve své práci cítit lépe. Chcete i Vy být spokojenější a umět lépe pracovat v týmu? Pak nás neváhejte sledovat na sociálních sítích.

Nestíháte? Nechte sledování světa vzdělávání na nás

Všichni to známe. Každý den čelíme přetlaku informací na Internetu, ať už nakoukneme do e-mailu nebo se nepřízní osudu ocitneme na zpravodajských serverech. Kdo má ale v dnešní době čas vše sledovat a pročítat? Že nejste sami? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Od února Vám budeme přinášet pravidelný přehled toho nejzajímavějšího ze světa osobního rozvoje a vzdělávání. Pokud se k Vám tedy dostal tento email od kolegyně nebo kamaráda, neváhejte se zaregistrovat k pravidelnému odběru.

A na co se v „Zprávy z kanclu“ můžete těšit?

  • Na to nejzajímavější z oblasti osobní rozvoje a firemní vzdělávání za poslední měsíc,
  • Obsah z dílny MgC Group, který Vám pomůže pracovat lépe a chytřeji,
  • Přehled těch nejlepších článků, rozhovorů, videí a podcastů, které se za poslední měsíc urojily na českém Internetu.

Odborníci, tipy k nezaplacení, ukázky dobré praxe. Zdarma

V MgC Group sledujeme aktuální situaci na celém českém trhu. Pravidelně vyhodnocujeme potřeby lidí v měnícím se světe, kterou doplňujeme o zpětnou vazbu z našich školení. Desítky let praxe i reference od předních českých firem jsou garancí pomoci Vaší firmě v těžkých chvílích jako je právě tato. Na úvodní konzultaci, kterou poskytujeme zdarma, se domluvíme na tom, jak pomoci právě Vám a Vašemu týmu.

Jak probíhají nezávazné konzultace?

Naši klienti zpravidla vědí co ve svém týmu zlepšit. Kámen úrazu nastává u pověstného “jak”. Jinými slovy nevědí kde začít, jaké kroky je nutné podniknout, jak vše správně nastavit a následně vyhodnocovat. K rozuzlení spleti otázek Vám rádi podáme pomocnou ruku během naší schůzky. Celý proces Vám nastíníme a následně Vás ním rádi provedeme, stejně jako mnoho klientů před Vámi. Těšíme se na Vás!

info

MgC Group s.r.o.
Pod Děvínem 2894/26
150 00, Praha 5 – Smíchov

IČO: 285 09 471
DIČ: CZ 285 09 471

Obchodní podmínky

Zásady ochrany soukromí

způsob platby

máte dotaz?