Jak na to?

Stres? To zvládnete!

Podívejte se na konkrétní tipy, jak na to, které pro vás připravili naši lektoři a teraputi.

JAK NEZTRÁCET HLAVU A OPTIMISMUS ANEB ZVLÁDÁNÍ STRESU V DOBĚ NELEHKÉ

Ale jak to zařídit, když všude kolem nás panuje nervozita a panika?
Přinášíme vám několik tipů:
 
?Nenechte se semlít – vyberte si, co potřebujete opravdu vědět a které informace nejsou zásadní. Dbejte i na frekvenci, se kterou informace hledáte.
? Dýchejte – cíleně, hluboce a vědomě. Dýchejte preventivně i v situacích, kdy cítíte, že se Vás nervozita začíná zmocňovat. Mnoho dýchacích cvičení najdete na webu nebo ti z Vás, kteří cvičí jógu s dechem již aktivně pracují.
?‍♀️Sportujte – i přes zavřená fitness centra není důvod k omezení pohybové aktivity, mnoho trenérů aktuálně vysílá cvičení naživo, nebo videa zdarma poskytuje na svých sociálních sítích – stačí si jen vybrat.
☀️ Využijte každého slunečního paprsku. Stejně jako cvičení, slunce pomáhá k produkci jednoho z tzv. hormonů štěstí – konkrétně serotoninu. A stačí i pár minut k tomu, aby se vám nálada zlepšila.
? Najděte si chvilku jen pro sebe. V plném bytě, kde jste celý den s rodinou, to nebude jednoduché, ale věřte, že se to vyplatí .
?‍⚕️ A kdybyste uz opravdu nevěděli kudy kam, tak stejně jako trenéři, nabízí svoji odbornou pomoc psychologové a terapeuti.

info

MgC Group s.r.o.
Pod Děvínem 2894/26
150 00, Praha 5 – Smíchov

IČO: 285 09 471
DIČ: CZ 285 09 471

Obchodní podmínky

Zásady ochrany soukromí

způsob platby

máte dotaz?